Om Falk Bygg AS

Vi er et lokalt byggefirma med 13 ansatte.

Som Systemhus medlem ligger vår styrke i å tilby kunden beste pakke. 

Falk Bygg har siden 2005 levert boliger i Follo og nordre Østfoldsområdet.


Vi er en stolt leverandør av Systemhus, samtidig som vi leverer arkitekttegnede boliger og mindre leilighetsbygg.
Vårt motto er å kunne levere det kunden vil ha, om det så måtte være i et solgt prosjekt eller kataloghus, så etterstreber vi å tilpasse boligen til kundens ønsker og behov.


De ansatte

Vi er totalt 13 ansatte med tømrere, og har byggmestere og fagskoleingeniør i rollene som formenn og prosjektledelse.
Kontakt oss for å komme i gang med dine planer.

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Vi har spurt noen av våre kunder om deres opplevelser med oss.

  • Etter en grundig utvelgelsprosess valgte vi Falk Bygg/Systemhus som entreprenør for vårt prosjekt, fordi de viste seg mest fleksible, kreative og løsningsorienterte gjennom flere drøftingsmøter i planleggingsprosessen. Systemhus sin prosjekteringsavdeling kunne omsette resultatene fra drøftingsmøtene i reviderte plantegninger og til slutt i produksjonstegninger. Selv om vi tok utgangspunkt i et standardhus fra katalogen, ble sluttresultatet noe helt annet- tilpasset våre behov- men Falk Bygg og Systemhus klarte og håndtere alle endringene. En av utfordringene i prosjektet vårt lå i at det nye huset måtte sammenbindes med et eksisterende eldre hus, noe som krevde flere spesielle løsninger som for eksempel et mellombygg ved siden av oppussingsarbeid på det gamle huset. Falk Bygg koordinerte både egne og eksterne håndverkere på en smidig måte, slik at fremdriften på byggeplassen var formidabel. Vi begynte gravearbeidene i mai og kunne flytte inn i ferdigstilt hus (inklusive tilknytning til det oppussede gamle huset) i desember samme år. Gjennom byggearbeidene viste Falk Bygg samme løsningsorientering som i prosjekteringsfasen, og vi fant flere gode detaljløsninger og forbedringer under selve byggeprosessen. Vi kan anbefale Falk Bygg på det varmeste. Ettersom jeg har erfaring med byggeprosjekter som eiendomsutvikler, vil jeg gjerne anmode oppdragsgivere om å informere seg grundig om muligheter og begrensninger som ligger i byggeprosjekter ifm. dagens offentlige krav. Et godt samarbeid krever to interesserte, informerte og åpensinnede parter, og vi har sett at Falk Bygg er dyktig til å lede er slikt samarbeid i en konstruktiv ånd.

    Falko Mûller Tyl.
  • Vi kjøpte Systemhus Karakter av Falk Bygg AS. Senere har vi også benyttet firmaet til tilbygg på samme hus (totalentreprise) Vi har kun positive erfaringer med Falk Bygg AS. De leverer til avtalt tid, har høy kvalitet på bygg og finish, og retter opp feil eller problemer som måtte oppstå. Svært imøtekommende og løsningsorienterte. Vi kan på det varmeste anbefale Falk Bygg AS!

    Trond Lerfaldet og Nina Mari Wagner
  • Første møtet: Da vi besteme oss for å kjøpe et Systemhus gjennom MG Prosjekt og Falk Bygg, ble vi positivt overasket over måten vi ble møtt på, da vi viste vår interesse for prosjektet. Vi dro ned for å kikke på området, og tømrerne som jobbet på ett av de andre husene, lot oss få komme inn og se, uten at vi hadde laget noen avtale om dette. Første inntrykket ble med dette veldig bra. Vi fikk grundig forklaring om oppbyggingen av huset osv. Oppstartsmøte: Under oppstartsmøte ble det gått igjennom alle papirer, vi fikk svar på spørsmålene våre, og alt var veldig ryddig rundt kjøpet av hus. Det var også et veldig hyggelig møte. hvor vi følte at vi var en del av byggeprosessen. Byggeprosessen: Da Falk Bygg bygde huset vårt, følte vi hele tiden at vi var en del av prosjektet, vi fikk underveis komme å se, og i tillegg legge inn endringer som passet for oss. Peter var utrolig imøtekommende og la alt til rette slik at huset skulle bli slik vi ønsket. Vi fikk oppgitt overtakelsesdato på huset 17. mars, da høsten kom og vi fikk solgt vår leilighet, viste det seg at vi måtte flytte ut av vårt hjem 15. januar. Falk Bygg fikk beskjed om dette, og 22. januar kunne vi flytte inn i vårt nye hus. To måneder før den opprinnelige overtakelsen. Dette gjorde det utrolig lettvint for oss, vi slapp å leie en leilighet i to måneder noe vi er meget fornøyd med. Huset: Vi har nå bodd i det nye huset vårt i snart tre måneder, og vi er meget fornøyd. Huset er lett stelt og romslig. Ventilasjonene gjør det slik at vi føler at vi har frisk luft inne i huset. Det er godt isolert og lett å varme opp. Vi har ingenting å klage på når det gjelder huset, vi er bare fornøyd så langt. Service: Som sagt tidligere er vi meget fornøyd med servicen vi har fått av Falk Bygg, vi har ingen problemer med å anbefale Falk Bygg videre til andre, det er sjelden vi har opplevd slik service fra et firma, så vi har bare positive tilbakemeldinger å komme med.

    Monica og Lars Hellerud

Våre samarbeidspartnere

Vi bruker lokale og seriøse aktører som samarbeidspartnere i våre prosjekter og har over en lengre tidsperiode utviklet et nært og godt samarbeid som sikrer oss og sluttkunde en effektiv prosess.